dissabte, 17 de gener del 2009

OBAMA PROCLAMAT PRESIDENT D'EEUU!!!!!!!!!




Barack Obama és el primer president negre de la història d'Amèrica.L'arribada d'Obama a la Casa Blanca és un gran pas per a la humanitat, ja que si pensem que fa uns anys el negres eren esclaus dels americans doncs tot canvia. Serà un bon president?. El temps ens ho dirà.


Pau Martínez Signes 2n E




El dia 4 de novembre del 2008 els nord-americans van votar, i van votar pel canvi. Amb una gran diferència, l' actual president, Barak Obama, va guanyar al republicà John Mcain convertint-se en el primer president negre de la història dels Estats Units.El seu lema ,"yes we can " ,va conmocionar a milions d'americans;un altre factor de la seva victòria va ser el vot de trenta milions d'afro-americans;a més, la mala qualitat del govern de George Bush va fer que molts antics partidistes republicans votessin a Obama temerosos de que John Mcain cometés els mateixos errors que l' anterior president. Tot i així l'herència que ha rebut Obama està enverinada ja que part del país està submergit en la pobresa . A Obama li espera un dur repte pero no es pensa rendir davant les adversitats.


Vicent Martín 2n E




Obama després d'una dura guerra per la presidència contra McCain , s'ha fet el nou president i nou inquilí de la casa blanca. Tots recordarem el seu lema:"Yes,we can". Barack Obama és l'home de l'any, és el nou president dels Estats Units. Per contra, en el partit demòcrata, la lluita entre Hillary Clinton i Obama, en comptes de dividir el partit, sembla que va ajudar a tensar l'arc una mica més i han anat llançats cap a la victòria.Estats Units ha tornat a trobar un president que encoratja el seu país a ser millor. Obama ofereix ilusió i confiança. Remarca els valors de la unió i els enllaça amb les esperances de les noves generacions. Tradició i modernitat.


Leonardo Serra 2n E



La nit del 4 de novembre,Barack Obama es va convertir en el primer president negre dels Estats Units.Va alçar-se amb la victòria quasi majoritària,encara que la majoria de la població no els hi va agafar de sorpresa la notícia,ja que tenia vots segurs en llocs molt estratègics i les enquestes estaven del seu costat des de feia temps.


Marisol Robado 2n E



D'un tal Obama a "Yes we can"



ObaMa...!El dia 4 de novembre del 2008 es nord-americans van votar, i van votar pel canvi, amb una gran diferencia, el actual president, Barak Obama, va guanyar al republicà John Mcain convertint-se en el primer president negre de l'historia d'Estats Units.El seu lema (Yes, we can) va conmocionar a milions d'americans, un altre factor de la seva victoria va ser el vot de trenta milions d'afro-americans, un altre factor va ser la mala calitat del govern de George Bush va fer que molts antics partidistes republicans votesin a Obama temerosos de que John Mcain cometes els mateixos errors que el anterior president. Tot i aixi l'herencia que a rebut Obama esta enverinada ja que part del pais esta submergit en la pobresa . A Obama li espera un dur futur però no es pensa rendir davant les adversitats


Beatriz Roldán 2n E




Barack Obama és el primer president de color, en Amèrica. La victria va ser el 4 de novembre de 2008.Obama va guanyar amb gran diferència a l'altre candidat, Jonh Mcain. El triomf marcarà un abans i un després a la vida polìtica,social i econòmica, tant en Estats Units, com en la resta del món.Amb Obama com a president possiblement hagi una comunicació més fluida amb Europa


Melissa Córdoba 2n E




Ha estat una nit gaire llarga en termes d'incertesa, però sí molt intensa en emocions. A aquestes altures ja ho deveu saber. Barack Obama és el nou president electe dels EUA. Ha guanyat bé, fins i tot podem dir que amb contundència i sense dubtes. Ha fet història, i l'explosió d'emoció que s'ha produït en la comunitat negra quan la costa oest ha confirmat la seva victòria després de guanyar a Ohio en dóna fe.


Alejandro Torres 2n E