diumenge, 17 de maig del 2009

FLORENTINO PÉREZ ANUNCIA EL SEU RETORN



FLORENTINO PEREZ VA ANUNCIAR AHIR A LES 17:00 h
EL SEU RETORN A LA PRESIDÈNCIA DEL REIAL MADRID


Ha reconegut que va ser una errada deixar la presidència del Reial Madrid, ja que ho va deixar perque pensava que tenia molt mimat als seus jugadors.
Va dir que tornava amb moltes ganes i que volia tornar a construir un equip guanyador com el que va construir fa 4 anys. També va dir que duria a Zinedine, Zidane Zizou i a Jorge Valdano com a directors generals i esportius.

ACCIDENT A EIVISSA


El 14 de maig de 2009 a l'avinguda de Sant Josep, a les 2:30 del migdia, mentre dos vianants esperaven l'autobús, un cotxe que anava a gran velocitat va atropellar-los i es va xocar contra un mur. El conductor del cotxe i un dels vianants van morir a l'instant, mentre que l'altre vianant està greument ferit a l'hospital de Can Misses.


Redactat per Ana, Andrea i Claudia.

Carabela Portuguesa.


S'ha detectat la presència d'unes meduses mortals a les costes d'Eivissa i Formentera. Es tracta d'unes meduses conegudes com Carabelas portugueses i de procedència de l'Atlàntic, i certament són molt perilloses, ja que no només tenen picades urticants, sinó que aquesta picada pot ser mortal. S'està alertant d'aquesta presència perquè els banyistes el tinguin en compte i quan la vegin a l'aigua, s'allunyin d'ella. Els seus tentacles poden arribar a mesurar 30 metres.
És una medusa que no és pròpia del Mediterrani, per la qual cosa no se sol veure per aquestes aigües. Aquestes meduses no són les típiques que a tots ens ha picat alguna vegada, que sentim la picada, però no és per tant. Aquestes carabelas portugueses poden arribar a causar la mort d'un individu, a causa de la perillositat de la seva picada. La seva existència a Formentera està confirmada i algunes persones l'han vist a Eivissa, per la qual cosa caldrà estar atents.


Maria Ferrer 1r B